Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα:
χλμ Set radius for geolocation
Αναζήτηση

Η επιχείρηση μας MENIDIMEDICA ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ που δραστηριοποιείται από το 2009 στο χώρο εισαγωγής-εξαγωγής και διακίνησης νοσοκομειακών ιατρικών αναλωσίμων, οδοντιατρικών αναλωσίμων, προϊόντων αισθητικής, αναλωσίμων φυσιοθεραπείας και πλήρους εξοπλισμού ιατρείων, οδοντιατρείων, φυσιοθεραπευτηρίων, κέντρων αισθητικής, κάλυψη μικροβιολογικών και χημικών εργαστηρίων ιδιωτών ιατρών και βιομηχανιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι σας προσφέρει τα προϊόντα της σε ειδικές τιμές. Η εταιρεία μας διαθέτει μια πλούσια γκάμα από ορθοπεδικά Μαξιλάρια Visco και Latex, ορθοπεδικά Στρώματα για όλους τους τύπους σωμάτων, τα οποία είναι δικής μας εισαγωγής και σε πολύ προσιτές τιμές.

Επίσης, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε ορθοπεδικές ζώνες, κηλεπιδέσμους, επιγονατίδες, περικάρπια, επιστραγαλίδες, κηδεμόνες, ορθοπεδικά παπούτσια

Επίσης, η εταιρεία μας, σε συνέχεια της συνεχούς ανάπτυξή της και με στόχο την πιο ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών σας, είναι επίσημος εξουσιοδοτημένος συνεργάτης των μεγαλύτερων εταιρειών για τα ιατρικά αναλώσιμα.

Όλα μας τα προϊόντα πληρούν τις διατάξεις της Ευρωπαϊκής και της Ελληνικής νομοθεσίας και έχουν σήμανση CE. Οι τιμές που σας προσφέρουμε είναι οι καλύτερες της αγοράς σε σχέση πάντα με την ποιότητα και την εξυπηρέτηση που έχετε από εμάς. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο εκάστοτε Φ.Π.Α.

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον που δείχνετε για συνεργασία με την εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα είναι χαρά μας να σας ακούσουμε.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΙΑΤΡΟΥ

Η Διεύθυνσή μας:

ΜΕΝΙΔΙ, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Τηλέφωνα:
Ιστοσελίδα:
Πως θα έρθω
Κάντε κλικ στο κουμπί για να εμφανιστεί ο χάρτης